Martinović: Borbenom igrom do pobjede

Studenti večeras dočekuju Vardar

Martinović: Borbenom igrom do pobjede

A. Beganović

U okviru 13. kola Regionalne lige večeras će na Mojmilu sa početkom u 19:00 sati snage odmjeriti domaća Bosna i Vardar iz Skoplja.

Izabranici Irfana Smajlagića večeras će ugostiti trenutno drugoplasiranu momčad Regionalne lige, Vardar iz Skoplja, kojeg s klupe predvodi nekada najbolji svjetski rukometaš Veselin Vujović.

Prvi susret ovih momčadi, odigran u Skoplju, završio je podijelom bodova (26:26), a u redovima bh. prvaka uprkos problemima sa povredama vlada umjereni optimizam.

"Vardar je prije tri dana imao težak meč sa Borcem tako da izabranici Veselina Vujovića u večerašnji duel ulaze umorniji od nas. Daćemo sve od sebe, borbenom i požrtvovanom igrom pokušat ćemo doći do pobjede, koja bi nam mnogo značila. Iako sada na tabeli izgleda da smo miljama udaljeni od final - foura, eventualnim trijumfom nad Vardarom uključili bi se u borbu za završni turnir", istakao je sjajni golman Bone, Ivan Martinović.

Utakmica počinje u 19:00 sati u dvorani Ramiz Salčin na Mojmilu, a ulaz je slobodan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.