Martinović: Možemo u doigravanje

Rukometaš Zrinjskog

Martinović: Možemo u doigravanje

M. Maksimović

Zrinjski je uoči nastavka sezone u rukometnoj Premijer ligi angažovao provjereno rukometno ime. 

Riječ je o bivšem rukometašu Bosne i bivšem reprezentativcu BiH Darku Martinoviću koji je odlučio prekinuti rukometnu penziju i na nakon dugo vremena ponovo zaigrati. 

On s ekipom trenira već pet mjeseci, priznajući da ipak nije potpuno spreman za takmičarski rukomet.

“Vjerujem da ću dizati formu iz utakmice u utakmicu. Ipak nisam igrao tri godine i trebat će vremena vratiti fizičku i igračku spremu”, rekao je Martinović, dodajući:

“Ekipa je mlada i ima mjesta za napredak. Vjerujem da ćemo biti sve bolji. Nadam se da možemo i u doigravanje ukoliko dobro otvorimo prvenstvo i poklope nam se neki rezultati. To nije prioritet ove godine, ali ako nam se ponudi nećemo je ispustiti”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi