Medić: Vogošći ćemo pomrsiti račune

Zrinjski gostuje Vogošći

Medić: Vogošći ćemo pomrsiti račune

M. Maksimović

Novu sezonu rukometne Premijer lige naše zemlje Zrinjski će otvoriti gostovanjem u Semizovcu kod Vogošće. Mostarci meč dočekuju s optimizmom, iako trener Zdravko medić ulogu favorite svjesno prepušta domaćinu.

“Idemo odigrati borbeno i hrabro i pokušati prirediti iznenađenje. Domaćin bez sumnje ima ulogu favorite na ovom meču, ali im mi možemo ukoliko budemo pravi pomrsiti račune. Oni su se tokom ljeta kvalitetno pojačali i trenutno na raspolaganju imaju respektabilan tim”, rekao je Medić.

Zrinjski će nakon gostovanja Vogošći u prvom domaćem susretu sezone ugostiti tim Borca, a potom gostovati kod Maglaja i Dervente.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Spomenimo i da će zbog radova na dvorani u Vogošći meč Vogošće i Zrinjskog biti odigran u subotu od 19 sati u dvorani u Semizovcu.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi