Međedović mijenja Dvoršeka?

Borac uskoro dobija novog trenera

Međedović mijenja Dvoršeka?

RK Borac trebao bi uskoro da predstavi novog sefa stučnog štaba, a u medijimi su već otpočele spekulacije o nasljedniku Borisa Dvoršeka. 

Kao najozbiljniji kandidat spominje se Aleksandar Međedović, koji je crveno-plave vodio u četvrtfinalnoj utakmici Kupa BiH protiv Zrinjskog.

Direktor kluba Vladimir Branković izjavio je da klub još nije donio konačnu odluku i da u svakom slučaju neće brzati. Također, Branković nije isključio mogućnost da Međedović preuzme ekipu, za koga je istakao da je dobar trener, ali i perspektiva kluba.

Sa druge strane, u banjalučkom timu se i dalje ne smiruju strasti nakon što je Uprava odlučila prekinuti saradnju sa dvojicom igrača, između ostalog i sa kapitenom Srđanom Trivundžom. Jedan od najglasnijih nakon ovakvog razvoja situacije bio je i iskusni pivot Borca Ratko Nikolić. 

"Trivundža je kvalitetan igrač i čovjek. Volio bih da se odluka promijeni i da se on vrati u tim. Svaki igrač nam je potreban u borbi za titulu i slučaju da ne uspijemo to uraditi ostaćemo i bez nastupa u SEHA ligi, a to nam svakako nije u cilju".

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Podršku Trivundži dali su i drugi saigrači, ali i nekadašnji članovi kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije