Mehinović zbog povrede propušta ostatak sezone

Veliki hendikep za rukometaše Čelika

Mehinović zbog povrede propušta ostatak sezone

D. Kurbegović

Rukometaši Čelika nakon dva uzastopna poraza od Konjuha u Živinicama i Vogošće u Zenici zakomplikovali su svoju poziciju na tabeli, te su im sada šanse da se domognu prvog mjesta znatno manje.

Osim dva poraza, Zeničane je zadesila i povreda ponajboljeg igrača Aldina Mehinovića, koji se povrijedio protiv Konjuha u Živinicama.

Snimak magnetne rezonance pokazao je puknuće križnih ligamenata, tako da je za srednjeg beka Zeničana ova sezone definitivno gotova.

Rukometaši Čelika sutra gostuju u Sarajevu, gdje će odmjeriti snage protiv domaće Bosne. Svaki rezultat osim pobjede za izabranike trenera Adnana Bašića značilo bi i definitivno kraj borbe za prvo mjesto u ovoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.