Mekedonci nakon žrijeba: Idemo po historijski rezultat!

Makedonci zadovoljni grupom na SP-u

Mekedonci nakon žrijeba: Idemo po historijski rezultat!

M. Šljivak

Selektor rukometne reprezentacije Makedonije Ivica Obrvan zadovoljan je nakon žrijeba grupa za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Pored naše selekcije, protivnici Makedoniji su Hrvatska, Austrija, Tunis i Iran, a hrvatski stručnjak na klupi Makedonije je izuzetno zadovoljan grupom koju su dobili.

"Moramo biti zadovoljni, dobili smo odličnu grupu. Dobio sam priliku da igram protiv svoje države, protiv Hrvatske, ali ću vam odmah reći da se ne plašim. Znamo sve o ovoj selekciji i kao što sam rekao, veoma sam zadovoljan grupom", rekao je za makedonske medije Ivica Obrvan.

Veliki optimista je i reprezentativac Makedonije Naumče Mojsovski...

"Jednostavno morate biti zadovoljni kada dobijete ovakvu grupu. Ova grupa nam otvara vrata do historijskog uspjeha. Plasman u drugi krug ne bi smio doći u pitanje, ali naš je cilj plasman na Olimpijske igre. To bi bila kruna ove generacije", istakao je rukometaš Metalurga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.