Memić: Publika je ono što nas pokreće

Rukometaš Borca pun samopouzdanja pred Derventu

Memić: Publika je ono što nas pokreće

D. Vejo

Banjalučki Borac sutra će protiv Dervente odigrati posljednji meč u prvom dijelu Premijer lige BiH, a za protivnika će imati Derventu, koja se nalazi odmah mjesto iza njih, na trećoj poziciji na tabeli.

Svoje viđenje predstojeće utakmice, kazao je jedan od standardnih igrača Velikana iz Gospodske.

"Poznajemo ekipu Dervente. Znamo s čim imamo posla. Smatram da sa maksimalnim pristupom na svom terenu, možemo dobiti bilo koju ekipu. Ovom prilikom, pozvao bih publiku da dođe u što većem broju. Vidjeli smo protiv Vogošće koliko nam nedostaje, oni su naš pokretač. Oni su brzina više", izjavio je za SportSport.ba rukometaš Borca, Elis Memić.

Susret ova dva tima zakazan je za sutra od 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi