Maglajlija nakon plasmana u finale Svjetskog prvenstva

Memišević: Emir je čestitao, nije dolazio u svlačionicu

Rukometna reprezentacija Katara slavila je večeras protiv Poljske u polufinalu Svjetskog prvenstva rezultatom 31:29. 

Odličan susret odigrao je i Eldar Memišević, desno krilo reprezentacije Katara, inače rođeni Maglajlija. Memišević je nakon utakmice uspio dati izjavu medijima iz Bosne i Hercegovine. 

"U ovom trenutku ne znam šta da kažem. Igrati jedno tako veliko finale, na tako velikom takmičenju. Još uvijek ne mogu da vjerujem, neki san mi se ostvario. Emir nije dolazio u svlačionicu, nije nam rekao ništa, ali je čestitao," kaže Memišević i dodaje: 

"Sigurno je da sam zaslužio povjerenje Rivere i on vjeruje u mene. Zbog toga imam toliku minutažu, a na terenu sam pokazao da mogu i da znam," kaže Memišević. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije