Meshkov šokirao Vive Kielce, remi Zagreba

EHF Liga prvaka

Meshkov šokirao Vive Kielce, remi Zagreba

Rukometaši bjeloruskog prvaka Meshkov Bresta napravili su pravu senzaciju u prvom kolu Lige evropskih prvaka za rukometaše savladavši poljskog prvaka i evropskog šampiona iz 2016. Vive Tauron Kielce sa gigantima poput Szmala, Dushebajeva, Bieleckog, Štrleka...

U Brestu je nakon 60 minuta bilo 28:24, a presudnim se ispostavilo vodstvo nakon prvih 30 minuta kada je domaćin imao krajnjih plus četiri.

Rukometaši Zagreba našega Kasima Kamenice, nakon prošlogodišnjeg debakla koji je kumovao raznim promjenama na klupi hrvatskog prvaka, remizirali su protiv Kristianstadta, iako su vodili tokom većeg dijela utakmice. 

Ipak, mogli su i izgubiti, no u posljednjim sekundima stigli su poravnati na 28:28.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije