Metalurg i Vardar samo kupuju

Protivnici Bosne BH Gas vrlo agilni

Metalurg i Vardar samo kupuju

Makedonski prvoligaši Metalurg i Vardar imaju velike ambicije u novoj sezoni.

Oba tima će učestvovati i u Regionalnoj ligi, a Metalurg ima takvu grupu da je teško očekivati da se neće plasirati u Ligu prvaka. Lini Červaru, treneru Metalurga, dovedena su trojica novaljija. Crnogorac Žarko Marković (1986) je desni bek koji je poslednjih osam mjeseci igrao u Saudijskoj Arabiji, a prije toga za Veszprem, Budućnost i Gummersbach. Novi srednji bek je Hrvat Damir Batinić koji je rođen u Metkoviću, a poslednji klub bio mu je Maribor. Treće pojačanje je stameni Slovenac Miladin Kozlina koji je prošlu sezonu počeo u Celju, a završio u Goppingenu. Otišao je Lazo Majnov koji se pridružio Kirilu Lazarovu u Ciudad Realu.

Vardar čiji je trener Veselin Vujović, dobio je extra pojačanje u liku pivota Ratka Nikolića. U vrlo dobro sklopljenom timu su između ostalog Dobrivoje Marković, Čeh Sobol, Rus Arslanjan, Abutović i Tihomir Doder.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.