Mijatović: Dali smo sve od sebe i zasluženo smo slavili

Rukometaš Borca

Mijatović: Dali smo sve od sebe i zasluženo smo slavili

D. Vejo

Borčeva mladost iz utakmice u utakmicu sve više dolazi do izražaja.

Jasno je da Banjalučani forsiraju omladinsku školu, kako bi svoj igrački kadar danas sutra osposobili da se nosi sa izazovima kako što je Premijer liga BiH. Jedan od onih rukometaša koji uživa u povjerenju crnogorskog stručnjaka Ratka Đurkovića je i Srđan Mijatović. 

Igrač, za kojeg svi imaju riječi hvale, a koji djelima pokazuje da je buduća nada banjalučkog rukometa te da je pred njim svjetla budućnost.

Večeras je u svoju statistiku upisao dva pogotka, a prve utiske nakon meča rekao je upravo on.

"Bila je ovo utakmica sa vrlo čvrstim odbranama. Znali smo da neće biti lako, ali smo se spremali kvalitetno tokom ove sedmice. Iako nije bilo nekoliko igrača u timu, mi smo dali 200% svojih mogućnosti i na kraju zasluženo slavili, čime smo upisali petu vezanu pobjedu", izjavio je rukometaš Borca, Srđan Mijatović.

Podsjetimo, Mijatović je član mlade Rukometne reprezentacije Srbije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi