Mijatović: Protiv Bosne je trijumf imperativ

Rukometaš Dervente pred Bosnu

Mijatović: Protiv Bosne je trijumf imperativ

D. Vejo

Rukometaši Dervente će u okviru 12. kola Premijer lige BiH na svom terenu dočekati ekipu Bosne.

Dervenćani igraju sjajno ove sezone, te puni samopouzdanja nakon trijumfa u prošlom kolu protiv lidera Vogošće, ulaze u ovu utakmicu. Kako kažu, žele se na najbolji mogući način oprostiti od domaće publike, bar kada je u pitanju polusezona.

"Spremni smo za naredni susret. Dočekujemo ekipu Bosne, te nam je pobjeda imperativ kako bi se od naših navijača oprostili na najbolji mogući način, bar kada je u pitanju prvi dio sezone. Prije svega, drago mi je što sam došao u ovako organizovan klub koji mi daje prostor za napredak", rekao je za SportSport.ba rukometaš Dervente, Danijel Mijatović.

Utakmica između Dervente i Bosne igra se sutra od 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi