Milan Ivančev igra za Čelik protiv Maglaja?

Vraća se u Zenicu

Milan Ivančev igra za Čelik protiv Maglaja?

D. Kurbegović

Nakon što je krajem februara zbog problema sa radnom dozvolim morao napustiti BiH i zenički Čelik, sjajni srednji bek sa srbijanskim pasošem Milan Ivančev mogao bi u finišu prvenstva za rukometaše ponovo obući dres Čelika.

Ivančev koji je inače iz Novog Sada, obavio je razgovor sa predsjednikom Zeničana Panetom Škrbićem, a kako stvari stoje blizu je rješavanje papirologije oko radne dozvole, ali je potrebno još 15 dana da se to sve završi. Kako stvari stoje, Ivančev bi mogao obući crno-crveni dres u posljednjem kolu protiv Maglaja, te eventualno u doigravanju za prvaka BiH.

Zeničani sutra od 19. sati u Areni pred domaćom publikom igraju odlučujuću utakmicu protiv Izviđača, ko pobjedi u ovom duelu osiguraće mjesto u doigravanju. Ukoliko izabranici trenera Zdenka Antovića zabilježe poraz to bi značilo da će umjesto Čelika sa pozicije četiri uskočiti Derventa. 

Čelik je veći dio Premijer lige za rukometaše bio na liderskoj poziciji, međutim zbog odlazaka igrača iz kluba i povreda skoro čitava postava iz prvog dijela prvenstva (Martić, Hurem, Bašić, Ivančev, Dervenčić) je izostala u proljetnom dijelu lige, te se desilo ono što niko u Zenici nije očekivao. Uz izostanak podrške od gradskih struktura, crno-crveni drugi dio sezone igraju mnogo lošije što pokazuje i tablica, te rezultati u posljednje vrijeme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije