Milas: Idemo pokazati zube Šveđanima

Težak protivnik u baražu

Milas: Idemo pokazati zube Šveđanima

E. Škorić

U baražu za plasman na Mundijal rukometaši Bosne i Hercegovine igrat će protiv Švedske.

Nismo bili miljenici sreće, no svejedno je u žrijebu bilo još i gorih selekcija. Jednostavno, moramo stisnuti zube i igrati kako znamo i možemo.

"Sigurno je da su favoriti, ali pokazalo je i ovo Europsko prvenstvo da niko nije nepobjediv. Ekipa koja zaslužuje svaki respekt, ali ne treba ni nas otpisati", rekao je Ivan Milas za SportSport.ba, dodavši:

"Mnogo puta smo dokazali da možemo igrati i sa najboljima. Šveđani Igraju brz i atraktivan rukomet, no idemo stisnut zube i odigrat najbolje što možemo. Uz naše navijače  probat ćemo obradovati naciju još jednom".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi