Miličević: Možemo iznenaditi Celje

Rukometaš Izviđača vjeruje u pobjedu

Miličević: Možemo iznenaditi Celje

M. Maksimović

Rukometaši Izviđača nakon 11 godina postali su prvaci Bosne i Hercegovine, a osvajanjem petog naslova u historiji kluba, Ljubušaci su izborili nastup u regionalnoj SEHA ligi.

Izviđač je u prvom kolu poražen na gostovanju u Bjelorusiji, ali uprkosporazu, tim trenera Zdenka Grbavca pstavio je dobar dojam. Prvu domaću utakmicu u SEHA ligi Izviđač će odigrati u srijedu kada će u Ljubuškom gostovati najtrofejniji slovenački klub Celje.

Kapiten Izviđača Ivan Miličević očekuje ispunjenu dvoranu u duelu sa slovenskim prvakom, te smatra kako Ljubušaci nisu bez izgleda.

"Možemo iznenaditi Celje. Oni su veoma kvalitetni, kao i svaka ekipa u SEHA ligi. Naša je šansa borbenost i zalaganje koju smo dosada pokazivali na našem terenu, i uz podršku s tribina možemo do povoljnog rezultata&quot", poručio je Miličević.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Utakmica drugog kola SEHA lige između Izviđač Central Osiguranja i Celja Pivovarne Laško igra se u srijedu u 17 sati u Ljubuškom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi