Miljuš: Vjerujemo u opstanak u Premijer ligi BiH

Sportski direktor RK Prijedor

Miljuš: Vjerujemo u opstanak u Premijer ligi BiH

D. Vejo

Rukometaši Prijedora večeras su pretrpjeli i treći poraz u sklopu priprema za nastavak Premijer lige BiH, a nakon banjalučkog Borca, ovoga puta kobna je ponovo bila ekipa Krajine iz Cazina.

Prijedorčani su ovaj susret odigrali praktično desetkovani s obzirom da u timu Dragomira Šaponje nisu bili Dean Šešić, Valentino Vilušić i Darko Dragović.

Tokom cijele utakmice, domaći tim ganjao je rezultatsku prednost protivnika koji je odigrao sjajno kako u odbrani tako i u napadu. Međutim, iz tabora Prijedora optimistično gledaju na predstojeći period.

"Nedostajalo nam je nekoliko igrača. Razlog tome jesu povrede koje su oni zadobili upravo u prvom meču sa Krajinom. U naredni dio prvenstva ulazimo samo s jednim ciljem, a to je opstanak. Optimistično gledamo na to, jer je Hercegovina istupila iz lige, dok su našim konkurentima u borbi za opstanak oduzeti bodovi, pa se tako sada nalazimo na osmoj poziciji na tabeli", ističe sportski direktor RK Prijedor, Aleksandar Miljuš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi