Mlade Crnogorke već krenule sa pripremama

Mlade Crnogorke već krenule sa pripremama

A. Beganović

Ženska juniorska rukometna reprezentacija Crne Gore koja će učestvovati na kvalifikacionom turniru za Evropsko prvenstvo u našem glavnom gradu od 9.do 12. aprila već je startala sa pripremama.

Podsjetimo, pored naše reprezentacije i Crne Gore na ovom turniru učestvovat će još Srbija i Island, a dvije prvoplasirane ekipe izborit će nastup na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj.

Koliki su značaj u Crnoj Gori dali ovim kvalifikacijama govori podatak da su oni jedina reprezentacija koja je već krenula sa pripremama. Tako su se jučer mlade reprezentativke Crne Gore okupile u Podgorici gdje su odradile dva treninga, a danas su otputovale za Pljevlje, gdje će boraviti do 29. marta i odigrati dvije kontrolne utakmice sa muškim kadetskim timom Rudara.

Nakon toga mlade Crnogorke se vraćaju u Podgoricu gdje će imati dan odmora, a 31. marta sele se ponovo u Pljevlja gdje će 1. i 2. aprila odigrati dvije kontrolne utakmice sa odgovarajućom selekcijom Rusije. Za 5. april planiran je povratak u Podgoricu, gdje će juniorke Crne Gore trenirati do 9. aprila kada kreću na put za naš glavni grad.

Trener ženske juniorske reprezentacije Crne Gore Dragan Adžić i v.d. selektor juniorki Marko Ivanović za kvalifikacije u našem glavnom gradu računaju na slijedeće rukometašice:

Golmani:
1. Željka Tatar (Petrol Bonus)
2. Bobana Popović (Petrol Bonus)
3. Marina Vukčević (Hit O67)
Krila:
4. Majda Mehmedović (Budućnost T -Mobile)
5. Danica Delić (Petrol Bonus)
6. Andrea Vučeljić (INA Gorica)
7. Andrea Klikovac (Petrol Bonus)
8. Dragana Knežević (Petrol Bonus)
9. Sanja Premović (Hit 067)
Bekovi:
10. Milena Knežević (Budućnost T -M obile)
11. Ivana Božović (Budućnost T-Mobile)
12. Jelena Marković (Budućnost T-Mobile)
13. Milica Vlahović (Petrol Bonus)
14. Maja Joličić (Petrol Bonus)
15. Ana Mišurović (Petrol Bonus)
16. Marija Radanović (Nikšić)
Pivoti:
17. Suzana Lazović (Budućnost T-Mobile)
18. Anđela Novaković (Petrol Bonus )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije