Mladi bh. rukometaši bolji od Katara

Međunarodni rukometni turnir

Mladi bh. rukometaši bolji od Katara

A. Beganović

Na Međunarodnom turniru u Kataru juniorska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine je savladala domaću selekciju rezultatom 27:25.

Juniorska rukometna reprezentacija se priprema za Svjetsko prvenstvo čiji je domaćin naša zemlja, a u sklopu priprema izabranici Zdenka Grbavca otputovali su u Katar gdje učestvuju na Međunarodnom turniru.

Nakon jučerašnjeg poraza od Slovenije, naši mladi rukometaši danas su savladali Katar, a kako su nam javili iz našeg tabora, suđenje na susretu je bilo i više nego loše, no izabranici Zdenka Grbavca su se uspjeli izdići iznad toga i na kraju su sasvim zasluženo slavili.

Sutra će naš mladi tim odigrati i treći susret u Kataru, a protivnik će nam biti Tunis, dok je za četvrtak planiran povratak u Bosnu i Hercegovinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.