Mladi bh. rukometaši minimalno poraženi od Vogošće

Mladi bh. rukometaši minimalno poraženi od Vogošće

A. Beganović

Juniorska rukomtna reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je u sklopu priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo odigrala prijateljski susret sa Vogošćom.

Premijer ligaš iz Vogošće je slavio rezultatom 34:33. Suret je bio neizvjestan tokom svih 60 minuta, a i u prvom poluvremnu su nešto bolji bili rukometaši Vogošće (16:14).

No, i pored minimalnog poraza selektor našeg nacionalnog tima Zdenko Grbavac zadovoljan je sa onim što su prikazali njegovi izabranici, a treba istaći da su priliku pokazati šta znaju dobili svi mladi bh. reprezentativci koji su bili u zapisniku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.