Mladi bh. rukometaši nastavljaju s pripremama za SP

U januaru u Gračanici, a u februaru u Tuzli

Mladi bh. rukometaši nastavljaju s pripremama za SP

A. Beganović

Juniorska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine početkom januara nastavit će sa pripremama za Svjetsko prvenstvo, čiji domaćin će sredinom naredne godine biti naša zemlja.

Tako će se izabranici Zdenka Grbavca 9. januara u Gračanici, gdje će 12. i 13. januara učestvovati na turniru, koji organizuje domaći premijerligaški klub RK Gračanica.

Međutim, to nije sve. Nakon Gračanice naš mladi rukometaši naredno okupljanje imat će u Tuzli i to u februaru 2013. godine.

Tamo će izabranici Zdenka Grbavca boraviti pet dana, a u sklopu ovih mini priprema odigrat će prijateljski susret sa seniorskom reprezentacijom Tuzlanskog kantona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.