Mladi bh. rukometaši utrpali 48 golova Crnoj Gori

BiH zauzela treće mjesto

Mladi bh. rukometaši utrpali 48 golova Crnoj Gori

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine do 18 godina zauzela je treće mjesto na Evropskom prvenstvu B divizije koje je održano u Gruziji.

U susretu za treće mjesto, naši mladi rukometaši su pregazili Crnu Goru kojoj su postigli čak 48 pogodaka (48:33).

Već nakon prvog poluvremena bilo je jasno da će naša selekcija doći do pobjede, a nakon 30 minuta rezultat je glasio 26:12. 

Do kraja utakmice, BiH je dodatno nastavila rešetati mrežu Crnogoraca, pa je na kraju stigla do i više nego sigurne pobjede.

U našoj reprezentaciji najviše su se istakli Primorac i Kreso sa po devet pogodaka. Grgić je zabio sedam, Sivić šest, a Haseljić i Zelić po četiri gola.

Uprkos ovoj pobjedi, naša juniorska selekcija se nije uspjela plasirati u A diviziju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti