Mladi rukometaši od 13. do 15. marta na mini pripremama

Mladi rukometaši od 13. do 15. marta na mini pripremama

A. Beganović

Juniorska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine (1992. godište i mlađi) od 13. do 15. marta u Sarajvu će obaviti mini pripreme uoči kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u kojima će naši momci odmjeriti snage sa Estonijom i Islandom.

Selektor mlade reprezentacije Zdenko Grbavac na pripreme je odlučio pozvati 22 igrača, a nakon istih spisak će biti smanjen na 16 i ti momci pokušat će se plasirati na Evropsko prvenstvo.

Na spisku se nalazi i nekoliko novih imena, a 14. marta juniorska selekcija će odigrati i prijateljski susret sa BosnA BH Telecomom ili Vogošćom.

Spisak juniorske reprezentacije: Šarac (Izviđač), Šečić (Gradačac), Novljanin (HC Midtjylland), Stanić (Vojvodina Željezničar Novi Sad), Miličević (Izviđač), Zulfić (Bosna BH Telecom), Haliković (Željezničar), Perić (Zrinjski), Građan (Goražde), Vranac (Bosna Visoko), Zvekić (Krivaja), Šubara (Borac), Malinović (Izviđač), Stjepanović (Vojvodina Novi Sad), Suton (Eintracht), Bubalo HSG (Varel), Milas (Izviđač), Bečić (Čelik), Ahmetašević (Gračanica), Bezbradica (Prijedor), Grujić (Veszprem - Ferencvaros), Stanojević (Sloga).

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.