Mladi rukometaši Radničkog u finalu bolji od Goražda

Turnir za rukometaše rođene 1998. i mlađe

Mladi rukometaši Radničkog u finalu bolji od Goražda

A. Beganović

U organiziaciji Rukometnog kluba Radnički iz Goražda jučer je u Gradskoj dvorani "Mirsad Hurić“ održan rukometni turnir za dječake rođene 1998. godine.

Na turniru su učestvovale ekipe Željezničara i Briješća iz Sarajeva, Goražde i domaćin Radnički, a posjetioci u gradskoj dvorani "Mirsad Hurić“ mogli su da uživaju u odličnim partijama mladih rukometnih nada.

U prvoj polufinalnoj utakmici ekipa Radničkog nadigrala je Briješće rezultatom 21:16, dok je u drugom polufinalnom meču Goražde bilo bolje od Želje (19:18).

U utakmici za treće mjesto snage su odmjerile ekipe iz Sarajeva, a Briješće je rezultatom 17:13 savladalo Željezničar, dok je u finalu Radnički sa ubjedljivih 30:21 savladao Goražde. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Almedin Hukić iz Radničkog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.