Mladi rukometaši savladali reprezentaciju TK

Prijateljska utakmica

Mladi rukometaši savladali reprezentaciju TK

E. Škorić

Juniorska rukometna reprezentacija BiH savladala je reprezentaciju Tuzlanskog kantona u prijateljskoj utakmici.

U dvorani Mejdan je oko 200 gledatelja gledalo trijumf mladih rukometaša nad reprezentacijom TK-a. Konačan rezultat glasio je 31:28.

 

Prije ove utakmice, izabranici Zdenka Grbavca u Mejdanu su odradili i tri treninga u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo.

 

Najefikasniji kod juniora bh. reprezentacije bili su Elmir Građan, Enes Skopljak i Muhamed Zulfić sa po četiri pogotka, dok su na drugoj strani po četiri gola postigli Bakir Buljugija i Haris Begić.

 

Treba još kazati da su utakmicu s tribina posmatrali i selektor bh. reprezentacije Dragan Marković, direktor reprezentacije Mirza Muzurović, bivši kapiten Enid Tahirović, kao i Senad Maglajlija.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.