Elmir Građan za SportSport.ba

"Mladi smo, nemamo se čega bojati"

A. Beganović

"Spremni smo, mnogo igrači su ovo čekali dugo vremena. Mladi smo, nemamo se čega bojati. Uz podršku publike moramo napraviti dobar rezultat", istakao je za SportSport.ba juniorski rukometni reprezentativac BiH, Elmir Građan, uoči početka Svjetskog prvenstva.

"Analizirali smo Južnu Koreju. Mislim da nećemo imati velikih problema. Protiv Hrvatske smo pokazali da možemo i protiv najboljih igrati dosta kvalitetno. Odbrana je ključ uspjeha, nakon dobre odbrane i ekipi se diže motiv", dodao je Građan.

Na samom kraju razgovora Građan je iskoristio priliku da pozove sve Bosance i Hercegovce da ih bodre u narednih petnaestak dana.

"Iskoristio bih priliku da pozovem sve Bosance i Hercegovce da nas dođu bodriti. Nama je njihova podrška jako potrebna i bez nje nećemo moći napraviti dpobar rezultat", zaključio je Građan.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.