Modrić: Borac je bio bolji tim

Rukometaš Konjuha nakon poraza u Banjaluci

Modrić: Borac je bio bolji tim

D. Vejo

Rukometaši Konjuha poraženi su večeras u Banjaluci od domaćina Borca rezultatom 32:26, te tako pretrpjeli drugi poraz od nastavka prvenstva, nakon tronedjeljne pauze.

Gosti iz Živinica dobro su parirali Borcu u prvom dijelu utakmice, a onda su nakon predaha naglo pali što je domaći tim iskoristio. Prve utiske nakon meča, kazao je jedan od igrača gostujuće ekipe.

"Borac je zaista dobra ekipa, što su pokazali večeras na terenu. Oni imaju iskustva igranja u SEHA ligi. Zasluženo su slavili. Mi smo pokušavali vratiti se u igru, ali nije išlo. Imali su veću rotaciju igrača od nas, nama su nedostajala četiri standardna prvotimca. Ali šta je tu je, okrećemo se narednom meču", ističe za SportSport.ba rukometaš Konjuha, Mirza Modrić.

U 10. kolu Premijer lige BiH, Konjuh će snage odmjeriti sa ekipom Maglaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi