Muhamed Toromanović, kapiren bh. rukometaša:

"Moramo odigrati fantastično za pozitivan rezultat"

Rukometna reprezentacija BiH privodi kraju pripreme za utakmicu 2. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

 U taboru naše reprezentacija je izvanredna atmosfera, a ukoliko kao u prethodnim utakmicama naši reprezentativci budu izgarali do posljednjeg sekunda, favorizovani Danci će biti u problemima. 

"Pred nama je teška utakmica. Nismo u punom sastavu, nema Ivana Karačića, ali i da smo kompletni Danci bi opet bili veliki favoriti. Pokušat ćemo ih iznenaditi nekim našim varijantama, a ako želimo povoljan rezultat onda moramo odigrati fantastičan meč. Možda i najbolji ikada", kaže Muhamed Toromanović. 

U Senadu od Bosne, gdje je baza naše reprezentacije, u miru i tišini se analizira igra Danaca. Traže se njihove slabije strane, a reprezentativci BiH ukoliko ih iskoriste pred punim Mejdanom mogu doći i do iznenađenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije