Mrkonja na Vlašiću pravi nove asove

Rukometni kamp na Vlašiću

Mrkonja na Vlašiću pravi nove asove

A. Beganović

Proslavljeni bosanskohercegovački rukometaš Jasmin Mrkonja i ove godine na Vlašiću organizuje školu rukometa i to u dvije grupe.

Prva grupa u kojoj se nalazi 30 mladih rukometaša jučer je počela sa radom, a kako sam Mrkonja za SportSport.ba kaže, uslovi za treniranje na Vlašiću su idealni.

"Jučer smo krenuli sa radom. U prvoj grupi ima 30 polaznika i to iz cijele Bosne i Hercegovine na šta sam posebno ponosan. U drugoj grupi biće 70 polaznika. Među njima će biti i grupa iz Slovenije, a sa mladim rukometašima radit će četiri trenera", za naš portal ističe Mrkonja.

"Tokom boravka na Vlašiću posjetit će nas mnogo rukometni radnici. Organizovat ćemo i par predavanja za djecu kako bi ih što bolje upoznali sa rukometom kao igrom. Lijepe su ovo stvari i sigurno je da ćemo i u budućnosti organizovati ovakve kampove", dodao je Mrkonja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.