Mujanović potpisao, Klagenfurt prva provjera

Radno u Kranjskoj Gori

Mujanović potpisao, Klagenfurt prva provjera

A. Beganović

Rukometaši aktuelnog prvaka naše države, Bosna BH Gasa, već nekoliko dana nalaze se na pripremama u Kranjskoj Gori, gdje će danas odigrati i prijateljski susret sa Kalagenfurtom.

Atmosfera u redovima Studenata i više je nego dobra, što je za SportSport.ba potvrdio i direktor kluba Kenan Magoda.

"Uslovi za pripreme su idealni, na treninzima se radi fenomenalno i doista su svi zadovoljni, od stručnog štaba do igrača", za SportSport.ba govori Magoda.

Treba istači i da je ugovor sa Studentima potpisao Izudin Mujanović, koji je zadovoljio ukuse stručnog štaba, te da su se pripremama priključili Edin Tatar, Predrag Vujadinović i Faruk Vražalić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.