Direktor rukometnih reprezentacija

Muzurović: Igrači će dati sve od sebe

Direktor rukometnih reprezentacija BiH Mirza Muzurović vjeruje da će naši rukometaši večeras trijumfovati protiv Grčke.

Naša prepreka do kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se 2016. godine u Poljskoj je Grčka, s kojom ćemo odmjeriti snage u dva navrata. Večeras u Solunu, pa u subotu u Cazinu.

"Selektor Marković i svi igrači su jako optimistični, ali sutra treba na terenu da donesu ono što svi željno iščekujemo, a to je pobjeda i da na najbolji mogući način sve ljubitelje rukometa pozovemo u Cazin i da zajedno dođemo do cilja, a to je plasman u kvalifikacije za EP u Poljskoj 2016. Svi i grači su manje-više zdravi. Vjerujem da će igrači dati sve od sebe i da će pokazati zašto nose dres reprezentacije", kazao je Muzurović za SportSport.ba, dodavši:

"Igrali smo prije dvije godine u ovoj istoj dvorani. I tada su naši igrači pokazali kako se igra za nacionalni grb, odigrali fantastičnu utakmicu i ostvarili pobjedu". 

Zašto baš Cazin? "Sve je to BiH. Gdje god nas pozovu, igrat ćemo".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.