Na turniru više od 60 ekipa

„Stanko Sivrić – Međugorje 2010.“

Na turniru više od 60 ekipa

A. Beganović

Sve je spremno za vrhunski rukomet, odličnu zabavu i druženje na 5. međunarodnom rukometnom turniru „Stanko Sivrić – Međugorje 2010.“

Kako smo saznali od organizatora, na ovogodišnjem turniru prijavljeno je preko 60 ekipa iz BiH i regije.

Za sve njih organizator je pripremio niz iznenađenja i odličnu zabavu uz nastup popularne grupe „Aritmija band“. Mlade rukometašice i rukometaše očekuje i karaoke show te izbor za miss i mistera kao i bogate nagrade sponzora.

Svakako treba spomenuti i dolazak proslavljenog hrvatskog trenera Zdravka Zovke te predavanje doktorice Danijele Boras o prevenciji sportskih ozljeda.

Uz čestitke organizatorima Turnira kažimo i to da će na ovogodišnjem turniru pravdu dijeliti 13 sudačkih parova iz BiH i Norveške.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.