Najbolje odbrane Benjamina Burića na Svjetskom prvenstvu
Foto: epa.eu

Deset najboljih

Najbolje odbrane Benjamina Burića na Svjetskom prvenstvu

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine na svom debitantskom nastupu na Svjetskom prvenstvu, koje je ove godine održano u Kataru, osvojila je 20. mjesto.

Izabranici selektora Dragana Markovića uspjeli su upisati tek jednu pobjedu, i to u susretu prvog kola grupne faze, kada su savladali selekciju Irana.

Iako se ne možemo oteti utisku da su najbolji bh. rukometaši mogli bolje proći, pogotovo u susretima sa Austrijom i Tunisom, na kraju je grupna faza okončana sa četiri poraza i jednom pobjedom.

Jedna od najsvjetlijih tački u našem nacionalnom timu i veliki dobitak za budućnost naše najbolje selekcije svakako je golman Benjamin Burić. U nastavku pogledajte deset najboljih odbrana našeg reprezentativnog golmana na Svjetskom prvenstvu u Kataru prema izboru 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti