"Neka nas stručnjaci i bivši igrači malo puste na miru!"

Ivan Čupić sasvim otvoreno

"Neka nas stručnjaci i bivši igrači malo puste na miru!"

Ivan Čupić je sa deveg pogodaka bio najbolji pojedinac utakmice između Hrvatske i Makedonije koju su naši zapadni susjedi riješili u svoju korist (29:26) i tako osigurali prvo mjesto u grupi B.

Ovaj rukometaš se nakon utakmice osvrnuo na pisanje pojedinih medija o kojim, očigledno, nema najbolje mišljenje.

"Čitam kako je Makedonija temperamentna i motivisana reprezentacija, i slažem se s tim. Ali i mi smo, neki ljudi koji se bave našom reprezentacijom bi trebali znati s kojom srećom i časti branimo boje svoje domovine. Niko nam ne može to osporiti", započeo je Čupić i nastavio:

"Molim sve da stručnjake, trenere, bivše igrače i ljude koji prate i vole rukomet u Hrvatskoj da nas malo puste na miru".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.