Nemanja Bezbradica novi igrač RK Čelik?

Prošlu sezonu nastupao u Španiji

Nemanja Bezbradica novi igrač RK Čelik?

D. Kurbegović

Rukometaši Čelika nakon 4. kola u Premijer ligi imaju učinak od po dvije pobjede i poraza, što se može smatrati zadovoljavajućim rezultatom. 

Nakon velike pobjede protiv favorizovanog Maglaja u zeničkoj Areni, trener crno-crveni Bojan Crnomarković poručio je rukovodstvu kluba da ako ne stignu pojačanja, da bi i on mogao napustiti Zenicu.

Izgleda da će njegova želja biti ispunjena, tako da se već na sinoćnjem treningu priključio novi igrač. Riječ je o 24-godišnjem Nemanju Bezbradici, potencijalnom reprezentativcu Bosne i Hercegovine. Bivši rukometaš Borca, koji je još nastupao u Izraelu u prošloj sezoni igrao je u Španiji za ekipu Bidasoe. Nakon što mu je istekao ugovor, odlučio je vratiti se u Bosnu i Hercegovinu, a sinoć je odradio i trening s rukometašima Čelika.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Ako se dogovori s upravom Zeničana, sigurno da će biti veliko pojačanje za ekipu Čelika, koja bi s ovim igračem ipak mogla izbjeći borbu za opstanak, što je želja trenera, koji očito za razliku od ljudi iz kluba realno gleda situaciju u i oko Čelika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi