Nenadić: Poljaci nisu zaslužili da pobijede

Reprezentativac Srbije žali za propuštenim

Nenadić: Poljaci nisu zaslužili da pobijede

Rukometni reprezentativac Srbije Petar Nenadić izjavio je nakon sinoćnjeg poraza od Poljske rezultatom 29:28 kako domaća selekcija nije zaslužila pobjedu.

Srbija je odigrala dobar meč, a izabranici Dejana Perića su se borili do samog kraja. Domaća selekcija je do pobjede stigla u posljednjoj minuti, što nikada nije dobro za one koji izgube.

"Uvijek je teško kada izgubite meč u posljednjoj minuti. Igrali smo odličan meč, bili smo borbeni i pametni ali nedostajalo nam je sreće. Poljaci su nas pobijedili, a nisu to zaslužili", rekao je  Nenadić, te dodao:

"Ovu utakmicu moramo brzo izbrisati iz glave i okrenuti se Francuskoj. Moramo pokušati nešto da napravimo a, ako ne uspijemo, idemo se boriti sa Makedoncima".

Srbija i Francuska će svoj meč 2. kola Grupe A odigrati u nedjelju od 18:15 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi