Nexe slavio nad Metalurgom iz Skoplja

SEHA liga

Nexe slavio nad Metalurgom iz Skoplja

U zaostalom susretu 14. kola regionalne SEGA lige snage su odmjerili Nexe Našice i Metalurg iz Skoplja. 

Sedmoplasirani Nexe je pred domaćom publikom na kraju protiv Metalurga trijumfovao rezultatom 27:22 i tako prekinuo niz od dva poraza, a prvo poluvrijeme proteklo je u izjednačenoj igri obje momčadi. 

Na pauzu se otišlo pri rezultatu 11:11, da bi domaći u nastavku pojačali ritam i rutinski savladali makedonskog predstavnika sa konačnih 27:22. 

Najbolji u redovima pobjedničke momčadi bili su David Špiler i Ivan Sršen sa šest pogodaka, dok su na drugoj strani po dva manje postigli Nemanja Obradović, Martin Velkovski i Nikola Kosteski.

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

Nešto ranije Gorenje je u meču sa mnogo golova savladalo posljednjeplasiranog Izviđača rezultatom 36:32. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije