Nikola i Luka Karabatić produžili vjernost PSG-u

Ostaju do 2022. godine

Nikola i Luka Karabatić produžili vjernost PSG-u

Nikola i Luka Karabatić ostaju u Paris Saint-Germainu još pet godina. 

Uoči pohoda na evropsku titulu francuski rukometni prvak je na svojim službenim stranicama objavio kako su braća Karabatić, Nikola i Luka, produžila vjernost Paris Saint-Germainu do 2022. godine. 

"Biti dijelom ovog projekta je sjajna priča, bilo da se radi o sportskom ili samom ljudskom segmentu. Vjerujemo da je klub spreman osvajati i ponavljati najveće dosege, kako u zemlji tako i u Evropi", rekla su braća. 

Karabatići su također dodali kako su sretni što će nastaviti saradnju s klubom koji je u njih od dolaska pokazao puno povjerenja. 

Prethodni ugovor sa Paris Saint-Germainom im je važio do sljedeće godine. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi