Ništa novo: Bh. rukomet u velikim problemima

Zamalo da ne otputujemo u Španiju

Ništa novo: Bh. rukomet u velikim problemima

O. Lekić

Pred rukometnom reprezentacijom Bosne i Hercegovine su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2018. godine.

Naš tim svoj prvi meč kvalifikacija igra u Valladolidu protiv Španije 2. novembra, a malo je nedostajalo da naša ekspedicija uopšte ne otputuje na taj meč.

Naime, kako pišu brojni mediji, da do 8:30 sati jutros nije uplaćeno 25.000 KM za avionske karte bh. reprezentativcima, i članovima RS BiH, naša delegacija ne bi ni otputovala u Španiju i time bi naš rukomet pretrpio još jedan šamar.

Rukometna reprezentacije BiH okupit će se 27. oktobra u ilidžanskom hotelu “Hills“ kako bi počela pripreme za susreta kvalifikacija za EURO 2018 u Hrvatskoj protiv Španije i Austrije.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi