Nježić: Konjuh nam je stari dužnik

Rukometaš Borca pred naredni meč

Nježić: Konjuh nam je stari dužnik

D. Vejo

Ratko Đurković i njegovi izabranici ovog vikenda nastavljaju svoj premijerligaški put, gdje će u okviru devetog kola na svom terenu dočekati ekipu Konjuha.

Svoja očekivanja od ove utakmice, kazao je krilni igrač Velikana iz Gospodske.

"Naš naredni protivnik potkovan je dobro, na svakoj poziciji. Imaju kvalitet i individualce koji mogu prelomiti meč. Na njihovoj klupi nalazi se trener koji dobro poznaje Borac. Očekuje nas izuzetno teška utakmica, ali mi igramo pred svojim navijačima, te pored toga Konjuh nam je dužnik još iz prijateljske utakmice, gdje su na savladali. Uz maksimalan trud i zalaganje, možemo do nove pobjede", ističe za SportSport.ba rukometaš Borca, Miloš Nježić.

Svoja koplja, Borac i Konjuh ukrštaju sutra od 18 sati u Banjaluci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi