Nježić: Možemo se nositi sa Vogošćom

Rukometaš Borca za SportSport.ba

Nježić: Možemo se nositi sa Vogošćom

D. Vejo

Rukometaši banjalučkog Borca će u derbiju 25. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na svom terenu dočekati ekipu Vogošće.

Ratko Đurković i njegovi puleni već su osigurali drugu poziciju u prvenstvu, te će u susret protiv lidera na tabeli ući maksimalno rasterećeno, bez rezultatskog pritiska.

"Spremni smo za Vogošću. Pokazali smo da smo pored njih i Izviđača, jedna od tri najbolje ekipe u državi. Sigurno da će se naš sutrašnji protivnik željeti revanširati za izbacivanje u četvrtfinalu Kupa BiH, te s toga moramo biti maksimalno skoncentrisani tokom cijelog susreta. Nadam se da će publika doći u što većem broju kako bi nas podržala, jer oni su nam dodatni vjetar u leđa. Možemo se nositi sa Vogošćom", kazao je za SportSport.ba rukometaš Borca, Miloš Nježić.

Crveno-plavi će u ovom susretu nastupati bez povrijeđenih Vukuićevića, Bubića, Unčanina i Stošljevića.

Utakmica između Borca i Vogošće igra se sutra od 19 sati u Budžaku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi