Nježić: Nismo dobro odigrali u odbrani

Rukometaš Borca za SportSport.ba

Nježić: Nismo dobro odigrali u odbrani

D. Vejo

Rukometaši banjalučkog Borca jučer su u okviru 22. kola Premijer lige BiH poraženi na gostovanju kod ekipe Konjuha rezultatom 30:26.

Ovaj meč za Banjalučane nije imao rezultatskog značaja s obzirom da su osigurali drugu poziciju pred početak play-offa. 

Paklen ritam zadesio je Velikana iz Gospodske u posljednjih sedam dana, a gdje su odigrali čak tri utakmice od čega su ostvarili jedan poraz i dva trijumfa.

"Smatram da je odbrana bila presudna na jučerašnjoj utakmici sa Konjuhom. Istu nismo odigrali kao što smo to uradili na meču sa Vogošćom prije nekoliko dana. Dobili smo i nekoliko lakih golova, što nije slučaj kod nas. Ispred sebe imamo nekoliko dana odmora, a onda ćemo uložiti sve napore kako bi se pokazali u što boljem svijetlu u predstojećem play-offu", rekao je za SportSport.ba rukometaš Borca, Miloš Nježić.

Crveno-plavi će propustiti naredni meč sa ekipom Hercegovine, koja je nakon odigrane polusezone istupila iz Premijer lige BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi