Gorile su signalne baklje, ali ne za avione

Noć kada je "planuo" Međunarodni aerodrom Sarajevo

Baš kao što fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine pamte svim 15.10.2013. isto tako će i njihove rukometne kolege pamtiti 16. juni 2014. godine i dolazak na Međunarodni aerodrom Sarajevo.

Ipak za razliku od fudbalskih Zmajeva, rukometne su navijači dočekali već u aerodromskoj zgradi, a već po izlazu iz iste gorile su prve baklje kada su se pojavili izabranici selektora Dragana Markovića.

Teško da je sarajevski aerodrom ikada koristio baklje kao signalizaciju avionima, ali večeras je jedan njegov dio na kratko bio u plamenu, gorile du baklje BH Fanaticosa. 

Pogledajte dio atmosfere sa dočeka rukometne reprezentacije BiH koja je remijem na Islandu napravila historijski rezultat i plasirala se na Svjetsko prvenstvo koje se igra u Kataru početkom 2015. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.