Nova pobjeda Zrinjskog, slavila i Bosna iz Visokog

Nova pobjeda Zrinjskog, slavila i Bosna iz Visokog

A. Beganović

Rukometaši Zrinjskog stigli su do treće vezane pobjede u drugom dijelu premijerligaške sezone.

U okviru 16. kola Premijer lige Plemići su u Mostaru nadigrali Krivaju (38:28), te su sa nova tri boda pobjegli iz oapsne zone.

Delić sa 10, te Buntić sa šest pogodaka su bili najefikasniji kod Zrinjskog, dok su Čičkušić sa osam, te Smajilbegović sa šest pogodaka predvodili Krivaju.

Bosna je u Visokom nadigrala Gračanicu (30:26). Grujić sa devet, te Čabaravdić, Zečević i Duraković sa po četiri pogotka su bili najefikasniji kod Bosne, dok su Osmanhodžić sa osam, te Sumbić, Ilić i Alibegović sa po četiri pogotka bili najučinkovitiji kod Gračanice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.