Novi neredi u bh. sportu, ovaj put na rukometu

Napadnuti navijači Iskre

Novi neredi u bh. sportu, ovaj put na rukometu

Danas je na programu bio susret 15. kola rukometne 1. lige Federacije Bosne i Hercegovine između Borca iz Travnika i Iskre iz Bugojna.

Neredi su izbili kada su navijači Borca, Gerila izašli ispred dvorane i napali navijače koji su iz Bugojna došli da bodre Iskru. Kako piše MediaX portal navijači iz Bugojna, njih oko 70 su napadnuti kada su došli pred dvoranu od strane navijača Borca. 

 

Prilikom napada koristilo se i kamenje, a razbijena su i dva stakla na automobilima parkiranim ispred dvorane. Kada su se strasti smirile navijači Borca su vraćeni u dvoranu, ali je utakmica ipak otkazana jer Borac nije obezbjedio mjesto za navijače koji su stigli iz Bugojna. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.