Novi nesportski potez Igora Vorija

Kapiten raspoložen za prgavosti

Novi nesportski potez Igora Vorija

Rukometna reprezentacija Hrvatske eliminisana je u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, a Kauboje je savladala selekcija Poljske koja je slavila sa 24:22.

Nakon onog nesretnog prsta koji je završio u nezgodnom mjestu brazilskog rukometaša, a kojeg je vidio cijeli rukometni svijet, kapiten hrvatske reprezentacije Igor Vori ponovno je imao ispad u četvrtfinalu protiv Poljske. 

Pred kraj prvog poluvremena mladi poljski pivot Kamil Syprzak pao je na pod u jednom klinču sa Štrlekom, a onda je s leđa stigao Vori i pritisnuo glavu Poljaka u pod.

Ni hrvatski mediji nisu oduševljeni ovim potezom svog kapitena, a većina piše da je ovo bio potpuno nepotreban potez Vorija jer protivnik je već bio na podu, a igra zaustavljena. 

Poljski igrači su žestoko reagirali, no srećom sve se brzo smirilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.