Novi trijumf Čelika, u Areni poražena Krivaja

Rukometaši Čelika na vrhu tabele

Novi trijumf Čelika, u Areni poražena Krivaja

D. Kurbegović

Rukometaši Čelika večeras su u zeničkoj Areni upisali još jednu pobjedu koja ih ostavlja na čelu tabele. Domaćin je slavio protiv Krivaje rezultatom 33:24.

Izabranici trenera Milenka Savičića večeras su pred oko 400 gledalaca porazili mladu ekipu Krivaje iz Zavidovića. Gosti su se držali do 15 minute, a onda su domaći preuzeli vodstvo koje su do kraja utakmice povećavali. 

Konačni rezultat bio je 33:24, a Čelik je na poluvremenu vodio rezultatom 15:9. Najbolji u redovima pobjedničke ekipe bili su Aldin Begagić sa šest, te Dino Zvekić sa pet golova. Kod Krivaje fantastičnu večer imao je golman Ajdin Selimbegović sa 23 odbrane, dok je Amir Alić postigao šest golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.