O Rađi raspravlja Stručna komisija

IO RSBiH

O Rađi raspravlja Stručna komisija

Na jučerašnjoj sjednici Izvršnog odbora Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine nije se desilo ništa bitnije, pa nije došlo ni do smjene selektora.

Naime, nekoliko članova IO tražilo je da se raspravlja o smjeni selektora muške eprezentacije Vojislava Rađe, ali do toga nije došlo, jer je zaljučeno da o ovom pitanju prvo mora raspravljati Stručna komisija.

Podsjetimo, Rađa je na klupi reprezentacije BiH doživio dva sramotna poraza od selekcije Estonije, ali ne želi odstupiti sa klupe.

Osim o povjerenju selektoru razgovaralo se o još 11 tačaka dnevnog reda, među kojima je i kandidatura BiH za organizaciju Svjetskog juniorskog prvenstva za rukometaše 2013. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.