Obavljeno žrijebanje četvrtfinalnih parova

Za EHF Kup, Kup pobjednika kupova i Challenge Ku

Obavljeno žrijebanje četvrtfinalnih parova

A. Beganović

U sjedištu Evropske rukometne federacije danas je obaljeno žrijebanje parova četvrtfinala evropskih takmičenja (Kup EHF, Kup pobjednika kupova, Challenge Kup) za rukometaše.

U EHF kupu Goppingen našeg enida Tahirovića snage će odmjeriti sa Dinamom iz Minska, Gorenje će igrati protiv Lowena, Tatan protiv Magdeburga, dok posljednji par ćine francuski klubovi Saint Raphael i Dunkerque.

U Kupu pobjednika kupova igrat će, Motor - Flensburg, Gummersbach - Bern, Meshkov Brest - Aragon, te Celje - Benfica, dok će u Challenge Kupu snage odmjeriti Wacker Thun - Bozen, Kriens - Diomidis Argous, Suceava - Sporting i Maribor - Maccabi Tel Aviv.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.