Obradović: Vardar je favorit, ali nećemo se predati

Banjalučani se pripremaju za Makedonce

Obradović: Vardar je favorit, ali nećemo se predati

Rukometaši Borca punom parom pripremaju se za nastavak sezone u SEHA ligi. Banjalučani već peti dan vrijedno treniraju kako bi spremno dočekali početak drugog dijela regionalne lige, gdje ih očekuje veoma težak raspored. 

U klubu se, ipak, nadaju dobrim rezultatima. Takođe, naglašavaju da im je imperativ osvajanje titule u Kupu i prvenstvu BiH.

Branislav Obradović, desni bek banjalučkog tima, smatra da njegov tim može puno više pokazati u drugim dijelu sezone. Kako je istakao u razgovoru za naš portal, glavni cilj je osvajanje bodova protiv ekipa Nexea i Vojvodine, dok će u preostala dva susreta pokušati iznenaditi prvoplasirani Vardar i takođe kvalitetnu ekipu Meshkova iz Bresta.

"Pripreme protiču veoma dobro, trenira se naporno. Očekuju nas četiri utakmice i to na domaćem terenu. Raspored nam i ne ide na ruku, ali nećemo se unapred predavati i daćemo sve od sebe kako bi ostvarili što bolje rezultate u nastavku takmičena", rekao je Obradović za Sportsport.ba.

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

Crveno-plavi svoj prvi nastup u 2016. godini imaće 5. februara kada će u okviru SEHA lige ugostiti Vardar, a do tada planiraju tri kontrolna meča, sa ekipama Zagreba i Dubrave. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi