Odlične partije Tarabochije i Prcea u derbiju

Prce najefikasniji igrač susreta

Odlične partije Tarabochije i Prcea u derbiju

Dž. Mrakić

U okviru 14. kola poljske Superlige sastale su se dvije ekipe iz vrha najelitnijeg rukometnog ranga Poljske, Azoty-Pulawy i Wisla Plock.

Možda većom razlikom nego očekivano, poljski viceprvak Wisla slavio je gostujuću pobjedu rezultatom 32:23 i na taj način učvrstio je drugu poziciju na tabeli.

Najefikasniji igrač na susretu bio je rukometni reprezentativac Bosne i Hercegovine i igrač Azotyja Nikola Prce, koji se sedam puta upisao u listu strijelaca, dok se s druge strane u redovima pobjednika najviše istakao Rackotea sa šest golova.

Srednji bek naše reprezentacije Marko Tarabochia u pobjedi svoje ekipe postigao je četiri gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.